Fıstıklı Erişte Salatası Tarifi, Fıstık Tay Makarna Salatası Tarifi, Gerçek Satay Tay Fıstık Sosu, Fıstık ve Kireç Tay Soba Erişte Salatası, Vegan,
Fıstık Soslu Tay Erişte Salatası
Fıstıklı Erişte Salatası Tarifi, Fıstık Tay Makarna Salatası Tarifi, Gerçek Satay Tay Fıstık Sosu, Fıstık ve Kireç Tay Soba Erişte Salatası, Vegan, Glutensiz, Soslu Erişte Salatası, Tay Cam Salata Recipe, Baharatlı Fıstık Soslu Soğuk Soba Noodle Salatası Tarifi, Tavuk ve Fıstık ile Tay Şehriye Salatası
İçindekiler
1 küçük baş (yaklaşık 2 su bardağı) marul
1/4 baş (yaklaşık 2 su bardağı) kırmızı lahana
1 büyük kırmızı dolmalık biber
1 büyük havuç (yaklaşık 1/2 su bardağı) havuç
1 mango
1/4 fincan kişniş yaprağı , ayrıca garnitür için daha fazlası
1/4 fincan yeşil soğan , ayrıca garnitür için daha fazlası
1/4 su bardağı kavrulmuş fıstık , kabaca doğranmış, ayrıca garnitür için daha fazlası
8 ons (227 gram) pad Thai pirinç eriştesi
Fıstık sosu için (3/4 bardak yapar)
1/3 su bardağı kremalı fıstık ezmesi
3 yemek kaşığı limon suyu
3 yemek kaşığı su
3 yemek kaşığı esmer şeker
4 çay kaşığı pirinç şarabı sirkesi
4 çay kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı susam yağı
1/4 çay kaşığı balık sosu
1/2 çay kaşığı sriracha veya biber salçası
1/2 çay kaşığı kıyılmış zencefil
1/2 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
Hazırlanışı
Pirinç eriştesini pişirin:
Büyük bir tencerede 3 litre suyu kaynatın. Ara sıra karıştırarak pirinç eriştelerini ekleyin ve yumuşayana kadar yaklaşık 5 dakika pişirin.
Erişteleri boşaltın ve soğutun:
Bir kevgir içine aktarın, süzün ve erişteler soğuyana kadar soğuk suyla durulayın. Salataya eklemeye hazır olana kadar iyice süzülmesine izin verin.
Erişte birbirine yapışırsa, ayırmak için soğuk suda durulayın.
Erişte birbirine yapışırsa, ayırmak için soğuk suda durulayın.
Malzemeleri dilimleyin:
Su kaynamaya başlarken ve erişteler pişip soğurken sebzeleri hazırlayın.
Yakınına büyük bir servis kasesi koyun ve dilimlerken veya doğrarken her bir parçayı kaseye ekleyin.
Marul marulunu kısa yoldan 1/4 inç ince şeritler halinde kesin.
Lahanayı 1/4 inç ince şeritler halinde kesin.
Dolmalık biberi ince dilimleyin.
Havucu rendeleyin. Yaklaşık 1/2 su bardağı rendelenmiş havuç istiyorsun.
Mangoyu soyun ve 1/8 inç kalınlığında dilimler halinde kesin.
Salantroyu doğrayın. Yeşil soğanları ince ince dilimleyin.
Kavrulmuş fıstıkları kabaca doğrayın.
Fıstık sosunu hazırlayın:
Küçük bir kapta fıstık ezmesi, limon suyu, su, esmer şeker, pirinç şarabı sirkesi, soya sosu, susam yağı, balık sosu, sriracha, zencefil ve sarımsağı pürüzsüz olana kadar çırpın.
Salatayı birleştirin:
Pirinç eriştelerini sebzeler, otlar ve fıstıklarla birlikte kaseye ekleyin.
Sosun yarısını salatanın üzerine dökün.
Sosun yarısını salatanın üzerine dökün.
Servis:
Salatayı ilave kişniş yaprakları, yeşil soğan ve doğranmış fıstıkla süsleyin.
Kalan pansumanı kenarda servis edin.
Kalan pansumanı kenarda servis edin.
{ Beslenme Etiketi }
556 KALORİ / 17g ŞİŞMAN / 92g KARBONHİDRATLAR / 14g PROTEİN
Kremalı Fıstık Eriştesi, Dakikada Hazır, Yemek Tarifleri, En Popüler Asya Sosları, Fıstık Soslu Sebzeli Marul Dürümleri, Baharatlı Fıstıklı Glutensiz Erişte Salatası, Watcharee's Baharatlı Tay Fıstık Peri Peri Sosu Erişte Ve Gıda, Yemekhane Malzemelerinden Tay Fıstık Sosu Nasıl Yapılır, Asya Erişte Salatası Tarifi,
Görüş Ve Düşüncelerinizi Yoruma Yazıp Diğer Kullanıcılarımızla Paylaşabilirsiniz
Yorumlar